White trash

Nu var det ett tag sen jag bloggade, tror jag. Jag gör liksom samma saker hela tiden så det känns så ovärt att skriva något.. haha jag tror inte ni vill höra om när jag gick i skolan, gick lite i täby efter skolan, åt något gott och sen sov jag hos Mr.Samuellson.. vaknade och började om på samma visa. Bloggtorka tror jag att man kallar det, right?

Denna helg har jag och min killvän bestämt oss för att köra en vit helg med seriöst pluggande tillsammans, får se hur det funkar.. men det ska nog gåå! Känns som att det har blivit lite för mycket de två sista veckorna^^ Får tagga till nästa vecka istället då det blir firelse av Glaser på onsdagen som fyller 18. På torsdagen ser planerna ut att bli en efterlängtad kryssning och sen är det helg, wiiie!

Sitter nu och lyssnar på Tomas Ledin! Det är nog inte så många av er där ute som visste att jag har en förälskelse till svensk musik, speciellt schlager och sommarmusik. Det är sån musik som gör att jag mår bra! Slänger in en liten del av Ledins låt "Det finns inget finare än kärleken".


när du känner, när det bränner hett
då blir regnet skönare
natten ljusare
det mesta känns så lekande lätt
men om du söker och försöker få
någon förklaring på vad som skett
det blir inte lätt
för kärleken har så många svar


Ni är kärlek för migOver and out
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0