01.22

Jag borde egentligen ligga och sova nu..! men jag har inte alls trött, bara jättehungrig. Jag har suttit och funderat på dehär med preventivmedel en stund nu, och eftersom det inte finns någon som vill lyssna på mina tankar nu, så får det bli ett blogginlägg.

P-piller? Det låter som ett bra alternativ tycker jag, 99,5% säkert att man inte blir gravid. Men sen kommer alla dessa bieffekter, gå upp i vikt? försämrad hy? Det låter ju inte som något man skulle vilja ta itu med, är det då värt det lilla avbrottet? Sen känns det konsigt också, det är ju liksom bara ett jävla litet piller? Hur fan skulle det kunna hjälpa? Jag läste om det, alltså hur det gör att man inte blir gravid och det lät väl trovärt.. men det är fortfarande bara ett piller!

P-plåster? Är tydligen ett jättebra skydd mot graviditet. Enkelt, sätter man bara varsomhelst på kroppen i 3 veckor och sen kommer mensen och sen sätter man dit ett nytt (byter varje vecka). Superenkelt. Men detta verkar ju ännu knäppare än pillrerna liksom. Dom hamnar ju ändå i kroppen men det gör ju inte ett plåster. Hur ska ämnena i ett plåster kunna komma in i kroppen och skydda mot graviditet?

Biverkningarsom kan uppkomma av alla typer är illamående och kräkningar, alltså det värsta jag vet.
Plötsligt känns det värt att ha ett avbrott. Avbrottet kommer inte ha några biverkningar alls på mig och på min kropp, och jag är helt säker på att jag inte kommer bli gravid. Avbrottet är gratis och egentligen ganska gulligt.
Jag tror det får bli avbrott ett tag till, sen kanske jag kan växa upp och våga bli illamående.


Neej nu har jag vimsat färdigt, dags för sängen. Ensam.


Kommentarer
Postat av: rebecka

hej!

jag skulle bli jätteglad om du röstade på nummer 8:a i http://emmelist.blogg.se/2010/january/finalisterna-i-dagens-blogg-1.html?_tmp=bdf5bc223056be7e776ba690ee7400a1a443320b inlägg ! tack så mycket om du gör det!

2010-01-07 @ 01:52:58
URL: http://rebeckaasiurumaa.blogg.se/
Postat av: elin

har ätit ppiller i typ ett halvår och aldrig mått dåligt, eller gått upp i vikt för den delen. därimot har jag fått större bröst, regelbunden mens och skydd mot gravididet, super! :)

2010-01-07 @ 17:09:15
URL: http://collide.devote.se
Postat av: mersiiha

fin blogg vad gör du då?:)

2010-01-07 @ 19:54:19
URL: http://merissa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0